Particulieren

Geen verstand van websites bouwen? Geen probleem. W-productions zorgt dat alle technische punten gedaan zijn zodat je die zelf niet meer hoeft te regelen en snel aan de slag kunt.

 1. Het enige wat je hoeft te doen
  Als je een eigen website wilt hoef je eigenlijk alleen maar een domeinnaam te bedenken. Natuurlijk moet de naam nog wel vrij zijn. Dit kan je controleren op www.sidn.nl (als het gaat om een .nl domein). Wil je een domein die niet op .nl eindigt maar bijvoorbeeld op .com dan kan je bijvoorbeeld hier terecht: www.speednames.com
 2. De rest wordt geregeld
  Als je een vrije domeinnaam gevonden hebt zal W-productions deze voor je aanvragen samen met een hosting pakket. Een hosting pakket is eigenlijk het huren van een server (computer) in een datacenter. Deze servers zijn altijd online en hebben een snelle verbinding. Op deze server zal je website geïnstalleerd worden zodat deze online bereikbaar zal zijn. Ook zal de domeinnaam aan dit pakket gekoppeld worden. Hierdoor kunnen bezoekers je website bereiken als zij je domeinnaam intypen. W-productions zal zorgen dat er een database op je server aangemaakt wordt. Alle emailadressen die eindigen op jou domeinnaam zullen worden doorgestuurd naar je eigen emailadres. Ook zal de laatste versie van WordPress geïnstalleerd worden.
 3. Je kan gelijk aan de slag
  Na de installatie kan je inloggen in WordPress en beginnen om je eigen website te vullen. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Eventueel kan je voor tips ook kijken op de blog pagina of via een van de links aan de zijkant van deze pagina.
 4. Eventueel extra hulp
  Zijn er toch nog vragen dan kan je deze altijd stellen. Ook is het mogelijk om je te helpen met een eigen WordPress theme (om de vormgeving helemaal naar eigen wens te maken).

Kosten

De kosten voor een website zijn op te delen in drie stukken:

Hosting
W-productions zal de hosting regelen. Dit bestaat uit het aanvragen van een domeinnaam, het huren van een server, het instellen van de server. De kosten voor de hosting bedragen € 10,- per maand.

Ontwikkeling
Om de kosten voor particulieren laag te houden maakt W-productions in eerste instantie geen speciale vormgeving voor particulieren (tenzij dit een wens is, dan kan dit tegen meerprijs, afhankelijk van de wensen). Particulieren krijgen dus een standaard WordPress installatie (altijd de nieuwste versie). Hiervoor zal eenmalig € 50,- installatiekosten worden  gerekend.

Onderhoud
Het basis onderhoud is verrekend met de maandelijkse hosting kosten. Bij basis onderhoud moet je denken aan het helpen oplossen van fouten die kunnen optreden op de website. Ook kleine vragen die per e-mail beantwoorde kunnen worden zullen zonder kosten afgehandeld worden. Blijkt dat er iets is dat zoveel werk kost dat dit niet onder basis onderhoud valt, dan zal altijd eerst een afspraak gemaakt worden over de kosten en zal dit pas uitgevoerd worden na akkoord.

De genoemde prijzen op deze pagina zijn excl. BTW.