Diensten

Webdesign

Door mijn grafische opleiding als achtergrond en de ervaring die ik heb opgedaan bij verschillende werkgevers en opdrachten van W-productions kan ik voor u een professioneel ontwerp maken voor uw website. Ook uw bestaande website een redesign geven is natuurlijk mogelijk. En een website voor u maken met een ontwerp dat is aangeleverd door een webdesign- of reclamebureau behoord tot de mogelijkheden. Voor klanten met een kleiner budget is het aan te raden om een van de duizenden gratis WordPress templates te kiezen. Hierdoor vervallen de ontwerpkosten voor de website. Aanpassingen aan standaard templates zijn altijd mogelijk.

Content Management Systeem

Bij de werkgevers waar ik werkzaam ben (geweest) heb ik websites gemaakt met diversen Content Management Systemen waaronder SharePoint, MCMS, Smartsite, Tridion, Umbraco en EPiServer. Maar voor de kleinere klanten van W-productions is vooral WordPress een aanrader. Door de vele gratis templates en plugins is het mogelijk om tegen lagen kosten een website voor u te maken. Eventueel kunnen bestaande templates en plugins speciaal op maat gemaakt worden.

Webhosting

W-productions heeft zelf geen servers waar websites op gehost worden. Hiervoor huurt W-productions servers bij Vevida. Wij adviseren klanten dit zelf te regelen bij Vevida om de kosten nog verder te kunnen drukken. Voor klanten die dit liever uitbesteden is het ook mogelijk dat W-productions dit doet.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een punt dat vaak achteraf geprobeerd wordt is het optimaliseren van een website voor de vindbaarheid in zoekmachines. Als dat achteraf gebeurd, is dit vaak lastig en slechts een kleine verbetering. Door hier direct rekening mee te houden, kan dit achteraf veel werk schelen.