Werkwijze

Wensen en doelen

Een vrijblijvend gesprek meestal is meestal het begin voor een nieuwe opdracht. In dit gesprek wordt gekeken naar de wensen en de doelen die u met uw website voor ogen heeft. Aan de hand van deze punten zal een vrijblijvend een offerte gemaakt worden. Na akkoord op de offerte zal begonnen worden met realiseren van het project. Dit kan alleen een redesign of SEO opdracht zijn. Maar dit kan ook het volledige ontwikkelen van een website zijn.

Beperkt budget

De meeste klanten van W-productions zijn kleine bedrijven of verenigingen. Omdat voor deze klanten het budget meestal een belangrijk punt is, zal daar al bij het maken van de offerte rekening mee worden gehouden. Kosten zijn goed te drukken door bijvoorbeeld gebruik te maken van (gratis) standaard WordPress templates en plugins. Hierdoor vervallen de kosten voor het maken van een design en vervalt een deel van de ontwikkelkosten. Door kleine aanpassingen te maken aan standaard templates is het vaak al mogelijk een persoonlijk tintje te geven aan de website. Zo krijgt u toch een professionele website met uw eigen uitstraling tegen een goed betaalbare prijs.

Contact

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of als andere vragen heeft kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kan direct vrijblijvend een offerte aanvragen.